Summertime

Aaron Carter featuring Baha Men

  • Baha Men er navnet på en popgruppe som spiller en nyere form for folkemusik fra Bahamas kaldt junkanoo. Gruppens debutalbum Junkanoo, blev udgivet i 1979 og havde et vældigt traditionelt lydbillede. Snart begyndte de at rette musikken mod et større publikum og det lykkedes endelig med 2000-udgivelsen af Who Let the Dogs Out?, original ved Anslem Douglas. De vandt en Grammy for titelsporet. Deres seneste album er Beach Baby (2002).

    Diskografi

    1. 1979 Junkanoo
    2. 1994 Kalik
    3. 1997 I Like What I Like
    4. 1998 Doong Spank
    5. 2000 Who Let the Dogs Out
    6. 2001 2 Zero 0-0
    7. 2002 Who Let the Dogs Out
    8. 2002 Move It Like This
    9. 2002 Underwater Moonlight
    10. 2002 Beach Baby

    Eksterne henvisninger

    Baha Men-tekster

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.