Its Not Unusual

Tom Jones

  • Sir Tom Jones, egentlig Thomas John Woodward (født 7. juni 1940 i Pontypridd, Wales) er en britisk sanger.

    Jones indledte sin karriere i midten af 1960'erne og har siden frembragt adskillige hits. Han har prøvet kræfter med mange stilarter, country, rock, pop, og i de senere år også disco, og har altid været mere eller mindre populær. Han har også opbygget et stærkt seksuelt image.

    Han slog igennem i 1965 med sangen "It's Not Unusual". Siden fulgte hits som "Thunderball", (titelsang til Bondfilmen med samme navn), "What's New, Pussycat" (titelsang til Woody Allen-filmen med samme navn), "Green, Green Grass of Home", "Delilah", "She's A Lady", "Kiss" og "Sex Bomb".

    Tom Jones er en af pophistoriens store fortolkere med en meget karakteristisk vokal. Han har gennem hele sin karriere haft dramatiske sange som sit varemærke og er sammen med Elvis Presley den oftest imiterede sanger.

    Diskografi i udvalg

    • Along came Jones (1963)
    • A-Tom-ic (1965)
    • From the heart (1966)
    • Green, Green Grass of Home (1966)
    • Live at The Talk of The Town (1967)
    • 13 smash hits (1967)
    • Delilah (1968)
    • Help yourself (1968)
    • What's New, Pussycat (1965)
    • This Is Tom Jones (1969)
    • Tom Jones live in Las Vegas (1969)
    • I (Who Have Nothing) (1970)
    • Sings She's A Lady (1971)
    • Live at Caesars Palace (1971)
    • Close up (1972)
    • The body and soul of (1973)
    • Greatest hits ( (1973)
    • Somethin bout you baby i like (1974)
    • Memories Don't Leave Like People Do (1975)
    • Say You'll Stay Until Tomorrow (1977)
    • What a night (1979)
    • Do You take this man (1979)
    • Rescue me (1979)
    • Darlin (1981)
    • Tom Jones Country (1982)
    • Don't Let Our Dreams Die Young (1983)
    • Love is on the Radio (1984)
    • At This Moment (1989)
    • Tender loving care (1985)
    • Carrying A Torch (1991)
    • The Lead And How To Swing It (1994)
    • Reload (1999)
    • Mr. Jones (2002)
    • Tom Jones & Jools Holland (2004)
    • 24 Hours (2008)
    • Praise & Blame (2010)
    • Spirit in the room (2012)

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.