The Howling

Within Temptation feat. Keith Caputo

  • Within Temptation er et goth metal-band fra Holland. Det blev dannet af guitaristen Robert Westerholt og Sharon den Adel i 1996. Den følgende april udgav de deres debutalbum Enter. Deres musik er beskrevet som symphonic metal og nogen gange af medierne som gothic metal.

    Medlemmer

    Nuværende medlemmer

    • Sharon den Adel – (sang) (1996-)
    • Robert Westerholt – (guitar) (1996-)
    • Ruud Adrianus Jolie – (guitar) (2001-)
    • Jeroen van Veen – (bas) (1996-)
    • Martijn Spierenburg – (keyboard) (2001-)
    • ikke offentliggjort person – (trommer) (2011-)

    Tidligere medlemmer

    • Stephen van Haestregt – (trommer) (2002-2011)
    • Ivar de Graaf – trommer (1996-1998, 1999-2001)
    • Martijn Westerholt – keyboard (1996-2001)
    • Michiel Papenhoeve – guitar (1996-2001)
    • Jelle Bakker – guitar (2001)
    • Ciro Palma – trommer (1998-1999)
    • Dennis Leeflang – trommer (1996)
    • Richard Willemse – trommer (1996)

    Diskografi

    Albums

    • Enter (1997)
    • Mother Earth (2000)
    • The Silent Force (2004)
    • The Heart Of Everything (2007)
    • An Acoustic Night At The Theatre (2009)
    • The Unforgiving (2011)
    • Hydra (2014)

    Ep'er

    • The Dance (1998)

    Dvd'er

    • Mother Earth DVD single (2002)
    • Mother Earth Tour (2003)
    • The Silent Force Tour (2005)
    • Black Symphony (2008)

    Singler

    • Restless(1997)
    • Our Farewell (2001)
    • Ice Queen (2001) #2 Holland, #21 Tyskland
    • Mother Earth (single) (2003) #14 Tyskland, #15 Holland
    • Running Up That Hill (2003) #7 Holland, #13 Tyskland
    • Stand My Ground (2004) #4 Finland, #4 Holland, #13 Tyskland,
    • Memories (2005) #11 Holland, #17 Tyskland, #19 Finland
    • Angels (2005) #8 Holland, #9 Finland, #25 Tyskland
    • What Have You Done (Feat. Keith Caputo)(2007) #1 Østrig, #4 Finland, #7 Holland
    • Frozen (2007) #7 Holland
    • The Howling (2007)
    • All I Need (2007)
    • Forgiven (2008)
    • Utopia (Feat. Chris Jones) (2009)
    • Faster (2011)
    • Sinéad (2011)
    • Shot in the Dark (2011)
    • Crazy (2012) - Gnarls Barkley
    • Grenade (2012) - Bruno Mars Cover

    Links

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.