Tony Bennett & Josh Groban

  • Joshua Winslow Groban (født 27. februar 1981 i Los Angeles, Californien, USA) er en amerikansk Grammy-nomineret sanger. Josh Grobans karriere startede i 1999, da han sang "The Prayer" med Celine Dion under øvelserne til Grammy-uddelingen. Efter dette var han gæst i flere tv-shows, inkluderet Rosie O'Donnell, Oprah og The Tonight Show med Jay Leno. Han spillede også rollen som Malcolm Wyatt i to episoder af Ally McBeal.

    "Straight to You" turne

    Den 18. September 2011 afholdt Groban for første gang en koncert i København, i Falconer Salen, som en del af sin "Straight to You" turné.

    Diskografi

    • Josh Groban (2001)
    • Josh Groban Live In Concert (2002)
    • Closer (2003)
    • Josh Groban Live At The Greek (2004)
    • Awake (2006)
    • Noel (2007)
    • A Collection (2008)
    • Illuminations (2010)

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.