Flava

Peter Andre

  • Peter André egtl. Peter James Andrea (født 27. februar 1973 i London) er en engelsk-australsk-cypriotisk sanger, der er mest kendt for sit hit Mysterious Girl fra 1995.

    André voksede op i Australien og har cypriotiske rødder. Han bor nu i Dormansland i Surrey, England.

    Andrés først album Peter André udkom i 1993, men det var først i 1995, han fik sit gennembrud med singlen Mysterious Girl, hvilket betød stor succes for albummet Natural, der udkom i 1996

    Han er også kendt for sit ægteskab med glamourmodellen Katie Price. De giftede sig den 10. september 2005, en separation blev offentlig gjort i maj 2009 og ægteskabet endte 8. september 2009. De har to børn sammen.

    Diskografi

    • 1993: Peter André
    • 1996: Natural
    • 1997: Time
    • 2001: Greatest Hits
    • 2004: The Long Road Back
    • 2005: The Platinium Collection
    • 2006: A Whole New World

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.