Superstar

Christine Milton

 • Christine Milton (født 18. juli 1985) er en dansk sangerinde, indenfor genrene pop, europop og R&B, og en professionel trænet danser. Milton, som er opvokset i Gilleleje, medvirkede som deltager i anden sæson af programmet Popstars i 2003. På trods af at hun ikke vandt, skrev hun efterfølgende en kontrakt med BMG i 2004 og har sidenhen lavet flere hits, som både sanger og sangskriver.

  Milton var den originale sanger bag Jamelias internationale hit single "Superstar", som blev skrevet og produceret af Remee og BMG partnerne Cutfather & Joe. Singlen forblev nummer et på den officielle danske hitliste i syv uger og solgte over 12.000 eksemplarer, hvilket gav Milton hendes første guld og platin plade.

  Den 13. april 2005 udgav Christine Milton sit debut album, "Friday", skrevet og produceret af GHOST (som har stået bag sange for Robyn, Jennifer Brown og Thomas Helmig), Cutfather & Joe (som har stået bag sange til Kylie Minogue, Westlife, Brandy, O-Town, Blue, Christina Aquilera og Angie Stone) og Remee (som har stået bag sange for Robyn, Beverley Knight og Shaznay Lewis). Albummet blev nummer et succes i Danmark og indeholdt blandt andet singlerne "Superstar", "Shine On", "Whicketywhack (I Ain't Coming Back)" og "So Addictive".

  Diskografi

  • Friday (2004)

  Ekstern henvisning/kilde

  Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.