S.O.A.P.

  • S.O.A.P. var en dansk popduo bestående af de dansk-malaysiske søstre Saseline og Heidi Sørensen.

    S.O.A.P. udgav i 2000 deres andet album, Miracle, denne gang kun skrevet af Remee, hvorfra "S.O.A.P. Is in the Air" blev et hit. De blev desuden valgt af den australske duo Savage Garden til at være deres opvarmningsband på deres europæiske turné i 2000, og de har ligeledes opvarmet for Backstreet Boys på deres amerikanske stadionturné i 1998.

    I 2002 valgte de at gå i opløsning, og Saseline og Heidi har siden hver for sig forfulgt en solokarriere.

    Pigerne fra S.O.A.P. er desuden søstre til den kendte barnestjerne Danny Kool.

    Diskografi

    Album

    • Not Like Other Girls (1998)
    • Miracle (2000)

    Singler

    • "This Is How We Party" (1997)
    • "Stand By You" (1998)
    • "Ladidi Ladida" (1998)
    • "Let Love Be Love" (1998) (som Juice/S.O.A.P./Christina featuring Remee)
    • "Like a Stone (In the Water)" (2000)
    • "Mr. DJ" (2000)
    • "S.O.A.P. Is in the Air" (2000)
    • "You Got That (Right Energy)" (2011) (som Kongsted & Emerge featuring S.O.A.P.)

    Referencer

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.