Save My Pride

Bodies Without Organs

  • BWO (Bodies Without Organs) er en svensk pop-gruppe.

    Gruppen blev dannet i 2003 af musikeren og forfatteren Alexander Bard sammen med tekstforfatter og medproducent Anders Hansson.

    Ud over Alexander Bard består BWO af keyboard-spilleren Marina Schiptjenko og sangeren Martin Rolinski.

    BWO stillede op i Melodifestivalen (det svenske Melodi Grand Prix) i 2005, 2006 og 2008(i 2005 under det originale navn Bodies Without Organs). I 2006 blev de med sangen Temple Of Love nr .2 i den svenske finale efter Carola. Sverige var splittet i spørgsmålet om hvilken af de to sange der var den bedste – mange mente BWO's havde bedre internationale chancer, men et flertal valgte alligevel Carola som vinder. Efterfølgende blev Temple Of Love et stort hit, og blev bl.a. nr. 1 på den svenske hitliste. I 2008 stillede de op med sangen Lay Your Love On Me og blev nr. 3 i finalen. I 2009 stiller de igen op, denne gang med sangen You're Not Alone.

    Diskografi

    Album

    • 2005 – Prototype
    • 2006 – Halcyon Days
    • 2006 – Halcyon Nights
    • 2007 – Fabricator
    • 2008 – Pandemonium – The Singles Collection

    Singler

    • 2004 – Living an a Fantasy
    • 2004 – Conquering America
    • 2004 – Sixteen Tons of Hardware
    • 2005 – Gone
    • 2005 – Open Door
    • 2005 – Sunshine in the Rain
    • 2005 – Voodoo Magic
    • 2006 – Temple of Love
    • 2006 – We Could Be Heroes
    • 2006 – Will My Arms Be Strong Enough
    • 2006 – Chariots of Fire
    • 2007 – Save My Pride
    • 2007 – Let It Rain
    • 2007 – Rhythm Drives Me Crazy
    • 2007 – The Destiny of Love
    • 2007 – Give Me the Night
    • 2008 – Lay Your Love on Me
    • 2008 – Barcelona
    • 2008 – The Bells of Freedom
    • 2008 – Gomenasai

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.