The Nexus

Amaranthe

  • Amaranthe er et power metal-band, der stammer fra Sverige og Danmark. Bandet hed oprindeligt Avalanche, men blev nødt til at skifte deres navn til Amaranthe af juridiske grunde. Bandet blev oprindeligt dannet af Jake E (Dreamland, Dream Evil) og Olof Mörck (Dragonland, Nightrage), men Amaranthe begyndte først at tage fart, da Elize Ryd (Som har turneret med Kamelot), Andreas Solveström (Cipher System, Within Y), og Morten Løwe Sørensen (The Cleansing, Koldborn, Mercenary) sluttede sig til bandet. Johan Andreassen (Engel) blev først en del af Amaranthe efter udgivelsen af deres første demo, Leave Everything Behind, men før indspilningen af deres selvbetitlede debutalbum.

    Den 13. april 2011, udkom debutalbummet Amaranthe, der nåede plads nummer 35 på den svenske hitliste og nummer 16 på den finske.

    Medlemmer

    • Elize Ryd – Sanger
    • Jake E – Sanger
    • Andreas Solveström – Sanger
    • Olof Mörck – Guitar & keyboard
    • Morten Løwe Sørensen – Trommer
    • Johan Andreassen – Bas

    Diskografi

    Studiealbummer

    • Amaranthe (2011)
    • The Nexus (2013)

    Singler

    • "Hunger" (2011)
    • "Rain" (2011)
    • "Amaranthine" (2011)
    • "1.000.000 Lightyears" (2012)
    • "The Nexus" (2013)

    Demoer

    • Leave Everything Behind (2009)

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.