Jamie Kennedy

  • James Harvey 'Jamie' Kennedy (født 25. maj 1970 i Upper Darby i Pennsylvania) er en amerikansk komiker, skuespiller og rapper. Han er den yngste af i alt seks børn, og blev student fra High School i 1988.

    Efter at have studeret til at blive skuespiller, begyndte Kennedy at arbejde som stemmeimitator i Hollywood. Hans første store roll kom i 1990'erne da han begynte at medvirke i gyserfilm. Han er bedst kendt for tv-reality-showet The Jamie Kennedy Experiment. Det stoppede i april 2004 på grund af faldende seertall.

    Udvalgt filmografi

    • Scream (1996) as Randy Meeks.
    • As Good as It Gets (1997)
    • Scream 2 (1997) som Randy Meeks
    • Enemy of the State (1998)
    • Scream 3 (2000) som Randy Meeks
    • Harold and Kumar go to White Castle (2004) som Creepy Guy
    • Scream 4 (2004) som Randy Meeks
    • Son of the Mask (2005) som Tim Avery/The Mask

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.