Redrama feat. A.J. McLean

 • Alexander James "AJ" McLean (født 9. januar 1978) er en amerikansk musiker, sanger, danser, skuespiller, og entertainer. Han er medlem af Backstreet Boys .

  Biografi

  Tidlige liv

  McLean blev født i West Palm Beach, Florida af Bob og Denise (født Fernandez) McLean. Han er af latino og tysk afstamning på sin mors side og skotsk, irsk og engelsk på hans fars side. Hans forældre blev skilt, da AJ var fire år gammel.

  I 1990 flyttede han til Orlando, Florida med sin mor og bedsteforældre for at koncentrere sig om sin skuespiller - og sangkarriere. Han forlod high school for at forfølge sin showbusiness-karriere.

  Misbrug og familie

  McLean havde et stof-og alkoholmisbrug, som han gik til afvænning for i 2001 (og igen i 2002) efter ønske fra bandmedlem Kevin Richardson. Under et interview med den new zealandske radiostation ZM, beskrev McLean hans afhængighed som det sværeste, han nogensinde har skullet gå igennem, idet det er noget, han kæmper med hver dag.

  AJ giftede sig med Rochelle Deanna Karidis, som han kreditter for at hjælpe ham med at overvinde sin afhængighed, den 17. december 2011 i Beverly Hills, Californien.

  Den 29. april 2012 annoncerede AJ og Rochelle, at de venter en baby

  Eksterne henvisninger

  Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.