Thangameenkal - First Last (Lyric Video)

Yuvanshankar Raja;Baby Sadhana;Baby Sanjana

  • Bryan Williams (født 15. februar 1969), bedre kendt under sine kunstnernavne Birdman og Baby, er en amerikansk rapper, musikproducer og forretningsmand. Han er medstifter af Cash Money Records, og den ene halvdel af duoen Big Tymers.

    Diskografi

    • 1993: I Need a Bag of Dope
    • 2002: Birdman
    • 2005: Fast Money
    • 2007: 5 * Stunna
    • 2009: Priceless
    • 2012: Bigga Than Life

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.