Blink Blink

Seeed feat. Féfé

  • Seeed er en tysk Reggae/Dancehall-gruppe fra Berlin, bestående af 11 medlemmer. Gruppen blev dannet i 1998, og er i dag den mest kendte musikgruppe i Tyskland, inden for sin genre. De har bl.a. arbejdet sammen med Cee-Lo Green, Anthony B, Tanya Stephens og General Degree.

    Diskografi

    • New Dubby Conquerors – EP (2000)
    • Dickes B – EP (2001)
    • Dancehall Caballeros – LP (2001)
    • Waterpumpee – EP (2002)
    • Music Monks – EP (2003)
    • Music Monks – LP (2003)
    • Electric Boogie – EP (2003)
    • Release – EP (2003)
    • Music Monks "International Version" – LP (2004)
    • Aufstehn – EP (2005)
    • Next! – LP (2005)
    • Schwinger - EP (2005)
    • Ding - EP (2006)
    • Next! "International Version" – LP (2006)
    • Live - LP (2006)
    • Molotov/Wonderful Life - EP (2011)
    • Beautiful - EP (2012)
    • Seeed - LP (2012)

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.