Naya Rivera feat. Big Sean

 • Naya Rivera Dorsey (født Naya Marie Rivera; 12. januar 1987) er en amerikansk skuespiller, singer-songwriter, og model. Naya Rivera er mest kendt for sin optræden i tv-serien Glee.

  Tidlige liv

  Rivera er født i Valencia, Santa Clarita, Californien, og har boet i eller omkring Los Angeles i det meste af sit liv. Hun er halv Puerto Ricaner, kvart afrikaner og kvart tysker.

  Personlige liv

  I 2010 har Rivera datet Glee-medspilleren Mark Salling, hvor hun blev beskyldt for æggede Sallings bil, men hun afvist disse beskyldninger.

  Rivera dedikerer sin tid til forskellige velgørende organisationer,

  Hun besgyndte at skrive sange i en alder af 15.

  Vedrørende hendes religiøse synspunkter, bemærkede Rivera i et interview med magasinet Latina, at hun var opdraget en troende kristen, men er meget privat omkring det, og bemærkede den konflikt, der kan opstå som følge af at afsløre sådanne oplysninger: "Det er svært og den slags trist, at du føler behov for at træde let, når du siger:" Ja, jeg går i kirke, og jeg læser Bibelen, fordi når du gør det, vil folk være ligesom, 'Hvorfor er hendes bryster ud? Hvorfor er hendes mave vist? Hvorfor spiller hun en lesbisk? " Jeg ønsker ikke at beskæftige sig med de ting, så jeg har aldrig rigtig diskuteret det. Det er meget personligt."

  Eksterne henvisninger

  Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.