Brigitte Fontaine

  • Brigitte Fontaine (født den 24. juni 1939) er en fransk (protest)sanger, forfatter og skuespiller. Hun er datter af en skolelærer, og allerede som barn kunne hun lide at skrive sine egne tekster. Hendes stil er provokerende, hvilket hun er blevet kendt på i Frankrig, hvor hun ofte optræder på TV.

    Diskografi

    • maman, j'ai peur : 1965
    • Brigitte Fontaine...est folle : 1968
    • comme á la radio : 1969
    • Brigitte Fontaine 3
    • je ne connais pas cet homme
    • l'incendie
    • le bonheur : 1975
    • vous et nous : 1977
    • les églantines sont peut-être formidables
    • french corazon : 1988
    • genre humain : 1995
    • les palaces : 1997
    • kékéland : 2001
    • rue saint-Louis en l'île : 2004
    • libido : 2006
    • partir ou rester : 2007
    • prohibition : 2009
    • l'un n'empêche pas l'autre : 2011

    Teater

    • maman, j'ai peur : 1968
    • acte 2 : 1980
    • antonio : 1990

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.