Tomgang

Shaka Loveless

  • Shaka Loveless Grøn (født 5. marts 1984 i Aarhus) er en dansk rapper og sanger. Shaka Loveless' debut album af samme navn er lavet i samarbejde med producerduoen Donkey Sound, bestående af Pharfar og Fresh-I og udkom på Universal Music.

    Shaka Loveless er født i Aarhus, men er opvokset på Ibiza, i Silkeborg og i Alken ved Skanderborg.

    Shaka Loveless lavede i samarbejde med Kawamura, Steggerbomben, Klumben, Niklas, Mette Lax, Pato og Pilfinger sangen "Nede med koldskål" der udkom i sommeren 2012.

    Efter succesen med det første selvbetitlede studiealbum udgav Shaka Loveless den 3. februar 2014 opfølgeren "Det vi sku' miste".

    I forbindelse med Bibelselskabets 200 års jubilæum indspillede Shaka Loveless sangen "Hånd i hånd", hvor overskuddet går til HIV-ramte børn. Shaka Loveless har tidligere arbejdet arbedet som pædagog på en institution ved navn børnehuset.

    Diskografi

    Wazzabi

    • A Bigger Form (EP) (2008)
    • Wazzabining (2010)
    • Come Along (2009)

    The Gypsies

    • One Hand Up (2007)
    • For the Feeble Hearted (2009)
    • "Underground" (2007)
    • "Part of Me" (2007)
    • "DK" (2007)
    • "The Mirror" (2009)
    • "American Girl" (2009)

    Are We Brothers?

    Album

    • "Are We Brothers?"

    Sangskriver

    • Wasteland “40000 Feet Off the Ground”
    • Infernal: “Can´t Go Back”
    • Wafande: “Armen Om Mig Selv”
    • Fresh-I: “Blændet Af Natten”
    • Benjamin Kissi: ”Makeup Sex" (EP)

    Priser

    • Danish Music Awards 2012 - "Årets danske clubudgivelse ("Tomgang") og "Årets danske musikvideo ("Tomgang")"
    • Danish Music Awards 2013 - "Årets danske mandlige kunstner"
    • Danish DeeJay Awards 2013 - "Årets urban udgivelse ("Tomgang")" og "Årets danske artist"
    • Komponisternes Hæderspris 2014

    Studie- og livemusiker

    • Outlandish
    • Medina
    • Kasper Winding
    • The William Blakes
    • Lasse Boman

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.