Clara Sofie

  • Clara Sofie Fabricius Rosenhoff (født 16. marts 1981), kendt som Clara Sofie, er en dansk sanger og sangskriver.

    Hun er uddannet cand. mag. med speciale i moderne kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet. Hun har tidligere boet i London og New York for at forsøge at slå igennem som sanger og sangskriver. Den 7. april 2014 udkom hendes album Gennem himlen på disco:wax.

    Clara Sofie er kusine til sangerinden Oh Land.

    Diskografi

    Album

    • Jeg er din (2007)
    • Byen elsker dig (Clara Sofie & Rune RK) (2011)
    • Gennem himlen (2014)

    Ep'er

    • Uden strøm (2011)
    • Overgiver mig aldrig (2012)

    Singler

    • "Fri" (2008)
    • "Cry Out" (Clara Sofie & Rune RK) (2009)
    • "Det er forbi" (Clara Sofie & Rune RK) (2009)
    • "Når tiden går baglæns" (Clara Sofie & Rune RK) (2010)
    • "Lever for en anden" (Clara Sofie & Rune RK) (2011)
    • "Serenity" (Jay Adams featuring Clara Sofie) (2011)
    • "Flowing Over" (TooManyLeftHands featuring Clara Sofie) (2011)
    • "Brænd mig helst" (2012)
    • "Husker du" (2012)

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.