China Anne McClain

  • China Anne McClain (født 25. august 1998) er en amerikansk sanger og skuespiller. Hun er pr. oktober 2011 aktuel i Disney Channel-serien, A.N.T. Farm, som Chyna Parks.

    Tidlige liv

    China Anne McClain er født i Atlanta, Georgia, hvor hun også går i skole. Hendes to søstre hedder Sierra og Lauryn, og de er begge skuespillere.

    Karriere

    McClain fik sin debut i filmen, The Gospel i 2005, og fik senere sit gennembrud i serien, Tyler Perry's House of Payne som Jazmine i 2006. Udover det har hun spillet små roller i kendte serier såsom Magi på Waverly Place og Jonas L.A.. I 2011 fik hun hovedrollen i Disney Channel-serien, A.N.T. Farm som Chyna Parks. Serien havde premiere i Danmark den 21. oktober 2011 på Disney Channel. Hun har også været med i komedie filmen "Grown ups" (Drengerøvene)

    Filmografi

    • The Gospel (2005)
    • A Dennis the Menace Christmas (2007)
    • Daddy's Little Girls (2007)
    • Six Blocks Wide (2008)
    • Jack and Janet Save the Planet (2009)
    • Hurricane Season (2010)
    • Grown Ups (2010)
    • Grown Ups 2 (2013)

    Serier

    • Tyler Perry's House of Payne (2006-)
    • Jimmy Kimmel Live! (2008)
    • Hannah Montana (2009)
    • NCIS (2009)
    • Jonas L.A. (2010)
    • Magi på Waverly Place (2011)
    • A.N.T. Farm (2011-)
    • PrankStars (2011)
    • So Random! (2012)

    Singels

    • Your Biggest Fan (2009) – Med Nick Jonas
    • Dynamite (2011)
    • Calling All the Monsters (2011)
    • Unstoppable (2012)

    Musik videoer

    • Dynamite (2011)
    • Calling All the Monsters (2011)

    Albums

    • A.N.T. Farm Soundtrack (2011)
    • Disney Channel Holiday Playlist (2012)
    • Make Your Mark: Ultimate Playlist (2012)

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.