M83 - Kim and Jessie

M83

Om M83

M83 er et fransk band centreret omkring franskmanden Anthony Gonzalez. Bandet blev dannet i 2001 og har indtil videre udgivet 6 studiealbums, hvoraf det seneste Hurry Up, We're Dreaming udkom i 2011.

Diskografi

Studiealbums

  • M83 (2001)
  • Dead Cities, Red Seas & Lost Ghosts (2003)
  • Before the Dawn Heals Us (2005)
  • Digital Shades Vol. 1 (2007)
  • Saturdays = Youth (2008)
  • Hurry Up, We're Dreaming (2011)

Singler

  • 0078h (2004)
  • Run Into Flowers (2004)
  • America (2004)
  • A Guitar And A Heart (2004)
  • Don't Save Us From The Flames (2005)
  • Teen Angst (2005)
  • Couleurs (2008)
  • Graveyard Girl (2008)
  • Kim & Jessie (2008)
  • We Own The Sky (2008)
  • Midnight City (2011)

Referencer

Eksterne henvisninger

Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.