Reborn

Era

  • Era er et musikprojekt af den fanske komponist Eric Levi, som ofte baseres på messen i et fantasisprog, der minder om latin. Musikken kan beskrives som New Age. Deres musik blander klassisk musik, opera, gregoriansk sang og elektronisk musik med andre samtidige stilarter og kan minde om musikprojektet Enigma.

    Deres musik blev brugt i soundtracket til den franske film Les Visiteurs og i Sylvester Stallones Driven. Eric Levi bruger engelske kor til at indspille sangene. Sangen "Ameno" blev brugt i Australien i "The Power of Yes"-reklamerne for Optus Communications. Bandet har solgt mere end 12 millioner album. Era er også kendte blandt udøvere af MMA da deres sang "Enae Volare Mezzo" er temasang for Fedor Emelianenko, ligesom sangen "Ameno Dorime" bruges af Fedors lillebror Aleksander Emelianenko.

    Til Eras livekoncerter er vokalister ofte klædt i middelalderligt tøj og rustning.

    Diskografi

    Studiealbum

    • Era, 1998
    • Era 2, 2000
    • The Mass, 2003
    • The Very Best of Era (kompilering), 2004
    • Reborn, 2008
    • The Essential, 2010

    Opsamlingsalbum

    • 2005: The Very Best of Era

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.