Chains

Nick Jonas

 • Nicholas Jerry "Nick" Jonas (født 16. september 1992) er en amerikansk sanger/sangskriver, musiker og skuespiller bedst kendt fra bandet Jonas Brothers, et poprock band han stiftede sammen med sine brødre Joe og Kevin. Jonas Brothers startede oprindeligt, som et solo projekt for Nick, men da hans brødre Kevin og Joe sang backup for ham, kunne plade produceren lide deres lyd, og skrev kontrakt med dem alle tre. Han har tidlige været med i Disney Channel serien JONAS og JONAS L.A., hvor han spilled Nick Lucas. Han har også været med i Disney filmene Camp Rock og Camp Rock 2: The Final Jam . Nick har på nuværende tidspunkt besluttet sig for at gå fra sine brødre og lave en ny soloplade

  Biografi

  Nick blev født i Dallas, Texas

  Siden d. 6. august, 2008, har Bayer Diabetes Care brugt Nick som en diabetes ambassadør, for at hjælpe unge mennesker til at tage sig bedre af deres sukkersyge.

  Karriere

  Skuespil

  Nicks karriere begyndte da han blev opdaget i en alder af 6 år hos en frisør, mens hans mor blev klippet, hvorefter han blev henvist til en professionel show business manager.

  Den 21. juni, 2010 fik Jonas sin West End dubut i forestillingen Les Misérables for anden gang, men denne gang i rollen som Marius Pontmercy.

  D. 17. august, 2007, var Nick, sammen med sine brødre, gæste stjerne i en episode af Hannah Montana. Episoden blev vist sammen med High School Musical 2 og et smug kig på Disney Channel nye seriePhineas og Ferb.

  Nick og hans brødre, Joe og Kevin, filmede en Disney Channel Original Movie kaldet Camp Rock hvor de spiller et band, som hedder "Connect Three." Joe forsangeren "Shane Gray"; Nick spiller rollen som "Nate," en trommeslager; og Kevin spiller rollen som "Jason,"en guitarist. Et soundtrack til filmen blev udgivet d. 17. juli, 2008. Filmen havde premiere d. 20. juni i USA på Disney Channel, og i Canada på Family. I Danmark blev den for første gang vist d. 3. oktober, på Disney Channel. Efterfølgeren Camp Rock 2: The Final Jam havde præmiere i 2010.

  Disney Channel reality kort serien, Jonas Brothers: Living the Dream, havde premiere på Disney Channel d. 16. maj, 2008 i USA. Showet dokumenter brødrenes liv på Look Me in the Eyes Touren, navnet blev inspireret af deres hit sang When You Look Me In The Eyes. Disney skød endnu en sæson af serien. Den anden sæson følger bandet på Europa delen af deres verdens turne fra 2009.

  Nick og hans brødre har tidligere være stjernerne i en Disney Channel serie ved navn JONAS, om et pop band, som prøver at leve et normalt liv. Optagelserne til den anden sæson af serien blev påbegyndt i februar 2010. Den anden sæson blev omdøbt ”Jonas L.A.”, og havde præmiere d. 20 juni 2010 i USA. Den 8. november blev det meddelt at serien ikke ville få en tredje sæson.

  Nick vil være med i et afsnit af serien Mr. Sunshine; han vil spille Eli White, en up-and-coming sanger, som vil have alt på sin måde inden han optræder på Sunshine Center.

  Sang

  I 2002 mens han optrådte i Skønheden og Udyret, skrev Nick en sang sammen med sin far, som hed "Joy to the World (A Christmas Prayer)." With baggrunds vokaler fra de medvirkende fra Skønheden og Udyret, optrådte Nick med sange på det årlige "Equity Fights AIDS" album i 2002, Broadway's Greatest Gifts: Carols for a Cure, Vol. 4. Mens Nick arbejde på sit solo projekt, fulgte Joe i hans fodspor til Broadway; han optrådte i Baz Lurhmanns produktion af La Boheme.

  I september 2004, havde en chef hos Columbia Records hørt om Nicks sang.

  I starten af 2005, lyttede Columbia Records' nye direktør, Steve Greenberg, til Nicks plade. Selvom Greenberg ikke kunne lide albummet, kunne han godt lide Nicks stemme.

  På nuværende tidspunkt har Nick et sideprojekt, som hedder"Nick Jonas and the Administration". Debut albummet Who I Am blev udgivet d. 2 februar, 2010. Bandet består af Tommy Barbarella på keyboard, Micheal Bland på trimmer, John Fiels på bas og David Ryan Harris på guitar. Selvom David Ryan Harris indspillede guitaren i studiet til sangen Who I Am kunne han ikke tage med på turne sammen med resten af bandet, og bled slutteligt afløst af Sonny Thompson.

  I januar 2010 tog Nick på turne med the Administration. Dette var hans første turne uden hans brødre. Turnéen bestod af 22 optrædende, og begyndte d. 2 januar, 2010 i Dallas, Texas og sluttede d. 30 januar, 2010 i Berkeley, Californien.

  Efter at have mødt Nick, og hørt sangen, "Please Be Mine", skrevet og fremført af brødrene, besluttede Daylight/Columbia Records sig for at skrive kontrakt med de tre som en gruppe.

  It's About Time, brødrenes første album, blev udgivet d. 8. august, 2006. Ifølge bandets manager, var det kun en ”begrænset udgivelse” på lidt over 50.000 eksemplarer. Fordi Sony ikke var interesseret i at promovere bandet yderligere, overvejede Jonas Brothers at skifte selskab. Bandet blev til sidst droppet af Columbia Records i starten af 2007.

  Efter at have været uden plade selskab i kort tid, skrev Jonas Brothers kontrakt med Hollywood Records i februar 2007. Den nåede nummer 5 på Billboard Hot 200 hitliste, i løbet af dens første uge. cd´en er gået guld

  Jonas Brothers' tredje studie album, A Little Bit Longer, blev udgivet i USA d. 12 august 2008.

  Privatliv

  Miley Cyrus bekræftede i et interview med Seventeen, at hun havde dated Nick Jonas i 2 år og at de gik fra hinanden i slutningen af 2007, "Nick og jeg elskede hinanden. Det gør vi stadig, men vi var forelskede. I to år var han praktisk taget mit 24/7. Men det var virkelig hårdt at holde det fra folk. Vi skændtes meget, og det var slet ikke sjovt" ("Nick and I loved each other. We still do, but we were in love with each other. For two years he was basically my 24/7. But it was really hard to keep it from people. We were arguing a lot, and it really wasn't fun.") Nick Jonas har været kærester med Selena Marie Gomez(fra Wizards of Waverly Place på Disney Channel), de slog op i februar 2009. Efterfølgende gik der rygter om at Nick Jonas, endnu en gang, skulle date ekskæresten Miley Cyrus. Sladderen stoppede dog, da det viste sig at Hannah Montana-stjernen havde en kæreste. I foråret 2010 blev Nick Jonas set adskillige af steder med Selena Marie Gomez, og de datede i godt og vel 2 måneder, inden de fandt ud af at det ikke gik.

  Priser og nomineringer

  Filmografi

  References

  Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.