Nessaja

Scooter

  • Scooter er en tysk techno hard dance gruppe grundlagt i Hamborg i 1993,

    Bandet

    Aktuel

    • Hans-Peter Geerdes (H.P. Baxxter, 1993-????) – vokaler, guitarer
    • Hendrik Stedler (Rick J. Jordan, 1993-????) – keyboards
    • Michael Simon (2006-????)- keyboards

    Tidligere medlemmer

    • Sören Bühler (Ferris Bueller, 1993-1998) – keyboards
    • Axel Broszeit (Axel Coon, 1998-2002) – keyboards
    • Jürgen Frosch (Jay Frog, 2002-2006) – keyboards

    Gæster

    • Mark Acardipane (medvirkede på singlen "Maria (I Like It Loud)" fra 2003)
    • Dick Rules (medvirkede på singlen "Maria (I Like It Loud)")
    • Jimmy Pop (fra Bloodhound Gang) (medvirkede på "The Shit That Killed Elvis" fra 2007)
    • Jeff "Mantas" Dunn (medvirkede som guitarist på hele Who's Got The Last Laugh Now Tour 2006, samt på singlen "Behind The Cow" og "Does The Fish Have Chips")
    • Fatman Scoop (medvirkede på singlen "Behind The Cow" fra 2007)
    • Vicky Leandros (medvirkende på singlen "Ces't Bleu" fra 2011)

    Diskografi

    Album

    • 1995: ...And The Beat Goes On!
    • 1996: Our Happy Hardcore
    • 1996: Wicked!
    • 1997: Age Of Love
    • 1998: No Time To Chill
    • 1999: Back To The Heavyweight Jam
    • 2000: Sheffield
    • 2001: We Bring The Noise!
    • 2003: The Stadium Techno Experience
    • 2004: Mind The Gap
    • 2005: Who's Got The Last Laugh Now?
    • 2007: The Ultimate Aural Orgasm
    • 2007: Jumping All Over The World
    • 2009: Under The Radar Over The Top
    • 2011: The Big Mash Up
    • 2012: Music For A Big Night Out
    • 2013: Alle 16 albummer udgivet i 20 Years Of Hardcore Expanded Edition
    • 2014: T5C - The 5th Chapter

    Best-Of-Albums

    • 1998: Rough and Tough and Dangerous – The Singles 1994-1998
    • 2002: Push The Beat For This Jam (The Second Chapter)
    • 2002: 24 Carat Gold

    Live-Albums

    • 2002: Encore – Live & Direct
    • 2004: 10th Anniversary Concert (kun til rådighed som Download)
    • 2006: Excess All Areas

    Videoer

    • 1996: Happy Hardcore Clips – and the Show goes on! (VHS)
    • 1998: Rough & Tough & Dangerous (VHS)
    • 2002: Encore (The Whole Story) (Dobbel-DVD)
    • 2002: 24 Carat Gold (Dobbel-DVD) (samme indhold som i Encore (The Whole Story). Kun coveret er anderledes) (fås kun i Holland/Belgien)
    • 2006: Excess All Areas (Dobbel-DVD)

    Remixes

    • Ultra Sonic – "Check Your Head" (Scooter Remix) (1995)
    • Interactive – "Living Without Your Love" (Scooter Remix) (1995)
    • Shahin & Simon – "Do The Right Thing" (Scooter Remix) (1995)
    • Shahin & Simon – "Do The Right Thing" (Scooter Radio Remix) (1995)
    • Modern Talking – "Win The Race" (Scooter Remix) (2001)
    • Marc Et Claude – "Loving You" (Ratty Remix) (2001)
    • Gouryella – "Tenshi" (Ratty Remix) (2001)
    • Starsplash – "Wonderful Days 2001" (Ratty Remix) (2001)
    • ATB – "Hold You" (Ratty Mix) (2001)
    • Ron Van Den Beuken – "Timeless" (Ratty Full On Vocals Remix) (2003)
    • Ron Van Den Beuken – "Timeless" (Ratty Dub Mix) (2003)
    • Einmusik – "Jittery Heritage" (Scooter Remix) (2005)
    • Bloodhound Gang – "Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss" (Scooter Remix) (2005)
    • Deichkind - "Remmidemmi (Yippie Yippie Yeah)" (Scooter Remix) (2006)
    • Darren Styles vs Ultrabeat - "Discolights" (Scooter Remix) (2008)

    Kilder

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.