The Black Keys - Lonely Boy (Live)

The Black Keys

Om The Black Keys

The Black Keys er en Rock-gruppe fra USA. Gruppen består af vokalist/guitarist Dan Auerbach og trommeslager/producer Patrick Carney.

Ved siden af The Black Keys har Dan Auerbach og Patrick Carney også gang i diverse sideprojekter. Auerbach udsendte i 2009 soloalbummet ”Keep It Hid”, og Patrick Carney er involveret i indiebandet Drummer, som i september 2009 udgav deres debutalbum, ”Feel Good Together”.

Diskografi

  • The Big Come Up (2002)
  • Thickfreakness (2003)
  • Rubber Factory (2004)
  • Magic Potion (2006)
  • Attack & Release (2008)
  • Brothers (2010)
  • El Camino (2011)

Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.