No Escapin' This

The Beatnuts

  • The Beatnuts er et Hip hop-producer team fra USA.

    Diskografi

    • 1993 – Intoxicated Demons
    • 1994 – Streetlevel/The Beatnuts
    • 1997 – Stone Crazy
    • 1997 – Hydra Beats Vol. 5
    • 1998 – The Beatnuts Remix EP: The Spot
    • 1999 – A Musical Massacre
    • 2001 – Take it or squeeze it
    • 2002 – The Classic Nutz Vol. 1
    • 2002 – Present: The Originators
    • 2004 – Milk Me

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.