Believe In Me

Michelle Williams

 • Tenitra Michelle Williams (født 23. juli 1980), bedre kendt som Michelle Williams, er en amerikansk sangerinde, sangskriver, producer og skuespiller. Hun er bedst kendt som tidligere medlem af den succesfulde R&B-gruppe Destiny's Child, den bedst sælgende pigegruppe nogensinde ifølge World Music Awards og Sony BMG.

  Hun var oprindeligt backing vocalist for sangerinden Monica, før Williams sammen med Farrah Franklin kom med i Destiny's Child i 2000, hvor de erstattede de tidligere medlemmer LeToya Luckett og LaTavia Roberson. Efter Franklin blot fem måneder senere forlod gruppen, fortsatte Williams sammen med Beyoncé Knowles og Kelly Rowland som en trio. I 2002, efter en række kommercielle succeser, valgte de tre piger at gå solo. Williams udgav gospelalbummet Heart to Yours, der blev #1 på Billboard-listen og var det bedst sælgende gospelalbum i hele 2002, og affødte singlen "Heard a Word". Albummet blev fulgt op af Do You Know i starten af 2004. Så vel som at være en succesfuld sanger har Williams også opnået succes i tv-serier og som skuespiller på Broadway.

  Den 7. oktober 2008 udgav hun sit første kommercielle popalbum, Unexpected.

  Michelle begyndte at spille hovedrollen som Roxie Hart i den berømte West End-musicalopsætning af Chicago i London, England i juli 2009. Hun er den første afroamerikaner der spiller rollen som Roxie.

  Diskografi

  • Heart to Yours (2002)
  • Do You Know (2004)
  • Unexpected (2008)

  Eksterne henvisninger

  Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.