Innocent Eyes

Graham Nash

  • Graham Nash (født i 1942) er en engelsk sanger, guitarist og pianist.

    Han debuterede med gruppen The Hollies tidlig i 1960'erne, og havde en solid karriere der, men trak sig alligevel ud i 1968, for at rejse til USA, hvor han begyndte samarbejdet med David Crosby, Stephen Stills og efterhånden også Neil Young.

    Hans evne som sanger og sangskriver har givet ham trofaste fans over hele verden. Desuden er han en anerkendt fotograf.

    Nash besøgte Oslo i 2005 under Norwegian Wood-festivalen.

    Diskografi

    • Songs for beginners, 1971
    • Wild Tales, 1973
    • Earth & Sky, 1980
    • Innocent eyes, 1986
    • Songs for survivors, 2002

    Se også

    • Crosby, Stills & Nash

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.