U16 Girls

Travis

  • Travis er et britisk rockband, der blev dannet i 1997. Bandet debuterede med det britrockede album Good Feeling i 1997, der med hjælp fra singlerne "Happy" og "Tied to the '90s" nåede top ti på den britiske albumhitliste. Radiostationerne tog dog ikke albummet til sig, og derfor endte det samlede salgstal på beskedne 40.000.

    Historien var tæt på at gentage sig med gruppens anden, mere melodiske og melankolske fuldlængde The Man Who fra 1999. Men grundet mund-til-mund-promotion og den klassiske tuderock-hymne "Why Does It Always Rain On Me?", formåede albummet 26 uger efter udsendelsen at indtage den britiske albumhitlistes førsteplads. En succes der i 2001 gentog sig med The Invisible Band og singlerne som "Sing" og "Flowers in the Window". Salgstallet for begge album lå over to millioner.

    Til gengæld floppede gruppens fjerde studiealbum 12 Memories fra 2003 med et salg på 300.000 eksemplarer, ligesom anmelderne ikke var begejstrede. Efter fire års pladepause udsendte Travis i 2007 deres seneste album, The Boy With No Name.

    Diskografi

    Albums

    • 1997: Good Feeling
    • 1999: The Man Who
    • 2001: The Invisible Band
    • 2003: 12 Memories
    • 2007: The Boy With No Name
    • 2013: Where You Stand

    Referencer

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.