O-Zone

  • O-Zone var et moldovisk popband dannet i 1998 af Dan Bălan, Radu Sârbu & Arsenie Todiras.

    Gruppen debutterede i 1999 med albummet Dar, Unde Esti, men fik først international opmærksomhed da den i 2004 udgav singlen Dragostea Din Tei, der blev årets store sommerhit. Opfølgeren Despre Tine fik også succes, men i 2005 valgte gruppens medlemmer at gå fra hinanden.

    Diskografi

    Album

    • Dar, Unde Ești (1999)
    • Number 1 (2002)
    • DiscO-Zone (2004)

    Singler

    • Numai Tu (2003)
    • Dragostea din Tei (Maiahi) (2004)
    • Despre Tine (2004)
    • Mai Ya Hi (English Translation of Dragostea Din Tei) (2005)

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.