Polarkreis 18

  • Polarkreis 18 er et tysk band fra Dresden, der før hed Jack of all Trades, men ændrede senere bandnavnet til Polarkreis 18 i 2004. Polarkreis 18 spiller en blanding af Pop Rock, Postrock, Synthiepop og Indietronic. Bandet består af:

    • Felix Räuber – Vokal, guitar, klaver
    • Philipp Makolies – Guitar, klaver
    • Christian Grochau – Trommer
    • Uwe Pasora – Bass
    • Silvester Wenzel – Klaver, elektonik, backingvokal
    • Ludwig Bauer – Klaver, guitar, trompet

    Diskografi

    Albums:

    • Look – 2005
    • Polarkreis 18 – 2007
    • The Colour of Snow – 2008
    • Frei – 2010

    Singles:

    • Allein Allein – 2008
    • The Colour of Snow – 2009
    • Happy Go Lucky – 2009
    • Unendliche Sinfonie – 2010

    Eksterne henvisninger

    Gruppens officielle hjemmeside

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.