Father And Son

Sami Yusuf

  • Sami Yusuf (født juli 1980 i Teheran) er en iransk født sanger og sangskriver. Han er opvokset i England, men er af Azeri/Aserbajdsjansk afstamning.. Han synger sine sange i forskellige sprog bl.a. arabisk, tyrkisk, urdu og engelsk.

    Diskografi

    • Al-Mu`allim (2003)
    • My Ummah (2005)
    • Without You (2009)
    • Wherever You Are (2010)
    • Salaam (2012)

    Noter

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.