Scatman (Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop)

Scatman John

  • Scatman John eller John Paul Larkin (13. marts 1942 i El Monte, California – 3. december 1999 i Los Angeles), var en amerikansk musiker, der i 1994 hittede med Scatman (Ski Ba Bop Ba Dop Bop) og året efter med Scatman's World. Hans stil var en unik blanding af især scat (deraf hans navn), jazz og techno. Han døde af lungekræft i 1999. Han solgte over 2,5 millioner plader verden over.

    I 1994 lå hans single Scatman (Ski Ba Bop Ba Dop Bop) #1 på de danske hitlister.

    Discografi

    Album

    • John Larkin (1986) (amatøralbum, der ikke blev udgivet)
    • Scatman's World (1995)
    • Everybody Jam! (1996)
    • Take Your Time (1999)
    • Listen to the Scatman (2001) (post-humt)

    Omsamlingalbum

    • The Best Of Scatman John (2002)

    Singler

    • Scatman (Ski Ba Bop Ba Dop Bop) (1994)
    • Scatman's World (1995)
    • Song of Scatland (1995)
    • Only You (1995)
    • Scat Paradis (1995)
    • Su Su Su Super (1996)
    • Pripri Scat (1996)
    • Everybody Jam! (1996)
    • Let It Go (1997)
    • Scatmambo (1998)
    • The Chickadee Song (1999)
    • Take Your Time (1999)
    • I Love Samba (1999)
    • Ichi, Ni, San... Go! (1999)

    Eksterne links

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.