Come Back To Me

Vanessa Hudgens

 • Vanessa Anne Hudgens (født 14. december 1988) er en amerikansk sanger og skuespiller.

  Hun er bl.a. kendt for sin optræden i Disneys tv-film High School Musical og som Corrie i Zack og Cody's Søde Hotelliv.

  Hun udgav i 2006 albummet V.

  I 2007 fik Vanessa Anne Hudgens internationalt opmærksomhed, da nogle nøgenbilleder af den unge skuespiller slap ud på nettet. Hun undskyldte sagen og forklarede, at billederne var taget til privat brug. Men i august 2009 slap endnu et antal nøgenbilleder ud på nettet, hvilket fik mange til at spørge, om det var et planlagt publicity-nummer.

  Biografi

  Tidlige liv

  Vanessa blev født i Salinas, California, USA. Hun har kun en lillesøster, Stella Hudgens, som også er skuespiller og model. Vanessa blev undervist privat efter hun var færdig med syvende klasse hos Orange County High School of Arts. Hendes forældre er Greg Hudgens og Gina Guangco. Vanessa er fra hendes fars side irsk og amerikansk. Og hun er fra sin mors side spanier, filippiner og kinesisk.

  Som 8-årig begyndte Vanessa Hudgens at være med i musicals som en sanger, og var med i en række af teaterstykker. Vanessa gik til prøve om at være med i en reklamefilm, som hun fik, og derfor blev hun nød til at flytte til L.A., USA med sin familie, som hun stadig er nær med.

  Diskografi

  • 2006 : V
  • 2006-2007 : High School Musical: The Concert
  • 2007 : High School Musical: The Concert- Extreme Access Pass
  • 2008 : Identified

  Eksterne links

  Noter

  Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.