%{details} | MTV

Bio

Tremaine "Trey" Aldon Neverson (født 28. november 1984), bedre kendt under kunstnernavnet Trey Songz, er en amerikansk sanger, rapper, sangskriver, pladeproducer og skuespiller. Hans debutalbum, I Gotta Make It, blev udgivet i 2005, mens hans andet album, Trey Day, blev udgivet i 2007. Hans tredje album, Ready, blev udgivet i 2009, mens hans fjerde studiealbum, Passion, Pain & Pleasure, blev udgivet den 14. september, 2010. Hans femte album V blev udgivet Chapter titlen den 21. august 2012.

Discografi

  • I Gotta Make It (2005)
  • Trey Day (2007)
  • Ready (2009)
  • Passion, Pain & Pleasure (2010)
  • Chapter V (2010-2012)

Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.