Not Too Young, Not Too Old

Aaron Carter featuring Nick Carter

 • Aaron Charles Carter (Født 7. december 1987) er en musiker og skuespiller fra Tampa i Florida, USA. Han er Nick Carters (fra Backstreet Boys) lillebror og tidligere kæreste til Hilary Duff og Lindsay Lohan. Han har også dated Paris Hilton efter hans bror. Hans 3 søstre hedder Angel (som er hans tvilling(model)), Leslie (sanger) og BJ (kok). Hans stedmor fra hans fars nye ægteskab hedder Ginger, og Aaron har en yngre 'halvbror' Kaden fra hans fars nye ægteskab. Han har også en yngre 'stedsøster' Taelyn, som er hans fars nye kones datter. Hjemme hos dem var stemningen altid lidt stram, pga. hans forældres skilsmisse. Carter synes selv, at han blev tvunget ind i branchen som alt for ung. Han gik på Frank D. Miles Elementary School og the Ruskin School i Florida. Han er opkaldt efter sin morfar Dougles "Charles" Spaulding. Aaron og hans søskende har haft en dårlig opvækst pga. deres forældres skilsmisse. Carter siger, at han føler, at han var grunden til skilsmissen, fordi han altid var i midten af det, når deres forældre skændtes. De skændes godt nok ikke om ham, men om hans penge. Alle Carter søskende siger, at det var skrækkeligt, at den ene dag skulle de vælge, hvem de ville bo hos (pga. skilsmissen), og den anden dag opførte de sig, som om intet var sket.

  Musik

  Aaron kan spille på mange forskellige instrumenter som fx klaver, saxofon, guitar og trommer. Han har været med til at indspille 'I Just Cant Wait To Be King' fra Løvernes Konge. Han har også sunget i Pókemon: den første film. Hans første rigtige album udkom i Danmark d. 1 december 1997, 6 dage før hans fødselsdag, hvor den fik guldstatus i Danmark, Norge, Tyskland, Spanien og Canada. Albummet udkom i USA d. 17 november 1998. Carter danser og har lavet noget af sin egen koreografi. Han begyndte allerede i en alder af 6 år at lave musik, fordi hans mor ville have penge. Han har derfor ikke gået i high school, selvom han mægtig gerne ville.

  Skuespiller

  Aaron er en aktiv skuespiller som har været gæst i bl.a Lizzie McGuire, Sabrina, the Teenage Witch, og 7th Heaven. Han har været med i en tv-serie, der handlede om ham og hans søskende, 'The House of Carters', hvor man følger dem i deres karriere og skænderier. Han kom til skade første gang, han surfede. Han blev ramt med surfeboardet på leveren, så den begyndte at bløde, og han straks skulle til hospitalet.

  Hobby

  Aaron er meget aktiv i sport, specielt vandsport. Ellers spiller han fodbold, golf, baseball, amerikansk fodbold og kører meget motorcykel. Han har også spillet meget basketball. Carter an er bl.a kendt for at kaste med basketballs, når han optræder.

  Eksterne henvisninger

  Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.