Kikki Danielsson

  • Kikki Danielsson (Ann-Kristin Danielsson, født 10. maj 1952 i Osby i Sverige) er en svensk country-, danseband- og popsanger. Hun vandt den svenske Melodifestivalen i 1985 med sangen Bra vibrationer. I Eurovision Song Contest i 1985 blev hun nr. 3.

    2001-2004 var hun med i supertrioen Kikki, Bettan & Lotta sammen med Elisabeth Andreassen og Lotta Engberg.

    Diskografi

    Album

    • Rock'n Yodel (1979)
    • Just Like a Woman (1981)
    • Kikki (1982)
    • Varför är kärleken röd? (1983)
    • Singles Bar (1983)
    • Midnight Sunshine (1984)
    • Kikkis 15 bästa låtar (1984)
    • Bra vibrationer (1985)
    • Papaya Coconut (1986)
    • Min barndoms jular (1987) (julealbum)
    • Canzone d'Amore (1989)
    • På begäran (1990)
    • Vägen hem till dej (1991)
    • In Country (1992)
    • Jag ska aldrig lämna dig (1993)
    • På begäran 2 (1994)
    • Långt bortom bergen (1997)
    • I mitt hjärta (1999)
    • 100% Kikki (2001)
    • Fri - En samling (2001)
    • Nu är det advent (2001) (julealbum)
    • I dag & i morgon (2006)
    • Kikkis bästa (2008)
    • Första dagen på resten av mitt liv (2011)

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.