Does Anybody Hear Her

Casting Crowns

  • Casting Crowns er et kristen band, hvis spillestil er soft rock. Bandet har vundet en Grammy award og 28 Dove Awards. Bandet blev skabt i 2003 af præsten Mark Hall, som i dag er forsanger i bandet. Han var dengang præst i en baptistkirke i Florida.

    I 2003 udkom albummet Casting Crowns. Dette album gjorde bandet til et af de hurtigst sælgende kristne debut bands nogensinde.

    Casting Crowns har haft en enorm succes i USA, men de har også spillet her i Danmark. I sommeren 2007 spillede de i Århus

    Diskografi

    • Casting Crowns (2003)
    • Live from Atlanta (dobbelt disc med live CD og live DVD) (2004)
    • Lifesong (2005)
    • Lifesong Live (dobbelt disc med CD og DVD) (2006)
    • The Altar and the Door (august 28, 2007)
    • Peace on earth (jul, 2008)
    • Until The Whole World Hears (2009)
    • Come To The Well (2011)
    • Thive (2014)

    Medlemmer

    • Mark Hall – Forsanger
    • Juan DeVevo – akustisk guitar, elektrisk guitar, kor
    • Melodee DeVevo – violin, kor
    • Hector Cervantes – elektrisk guitar, kor
    • Chris Huffman – bas, guitar
    • Megan Garrett – keyboard, harmonika, kor
    • Andy Williams – trommer

    External links

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.