Knock Knock/ Get It Off

Monica;Monica featuring Dirtbag

  • Monica Denise Arnold (født 24. oktober 1980 i College Park, en forstad til Atlanta, Georgia) er en amerikansk R&B-sanger, der først oplevede commerciel sucess i midten af 1990'erne og efter en relativt lille sucessfuld periode i begyndelsen af 2000'erne, oplevde en ny storheds tid i sin karriere i 2003.

    Monica er forlovet med produeren Rodney R. Hill jr., og sammen har de sønnen Rodney Ramon Hill III (født den 21. maj 2005). Monica er også kusine til rapperen Ludacris.

    Diskografi

    Album

    • 2003 After The Storm
    • 2002 All Eyez on Me
    • 1998 The Boy Is Mine
    • 1995 Miss Thang

    Singler

    • 2004 «Knock Knock»
    • 2004 «Get It Off»
    • 2004 «U Should've Known Better»
    • 2004 «Don't Gotta Go Home» (Feat. DMX)
    • 2003 «So Gone»
    • 2002 «All Eyez On Me»
    • 2001 «Just Another Girl»
    • 1999 «Angel Of Mine»
    • 1999 «Street Symphony»
    • 1999 «Inside» (kun Europa)
    • 1999 «Right Here Waiting» (feat. 112)
    • 1998 «The Boy Is Mine» (duett med Brandy)
    • 1998 «The First Night»
    • 1997 «For U I Will»
    • 1996 «Why I Love You So Much»
    • 1996 «Ain't Nobody» (feat. Treach fra Naughty By Nature)
    • 1995 «Don't Take It Personal (Just One Of Dem Days)»
    • 1995 «Like This And Like That»
    • 1995 «Before You Walk Out Of My Life»

    Gæsteoptædener

    • 2004 «Don't Gotta Go Home» (med DMX; fra Grand Champ)
    • 2003 «Class Reunion» (med Wyclef Jean; fra The Preacher's Son)
    • 2003 «Don't Be Cruel» (med Missy Elliott og Beenie Man; fra This Is Not A Test!)
    • 1998 «The Boy Is Mine» (med Brandy Norwood)
    • 1997 «Slow Jam» (med Usher Raymond; fra My Way)

    Soundtrack-optrædener

    • 2005 Diary Of A Mad Black Woman («Sick & Tired»)
    • 2002 Drumline («Uh Oh»)
    • 2001 Down To Earth («Just Another Girl»)
    • 2000 Dirty Dancing 2 («Can I Walk By» med Jazze Pha)
    • 2000 Love Song («What My Heart Says»)
    • 2000 Platinum Christmas («Grown Up Christmas List»)
    • 1997 Space Jam («For U I Will»)
    • 1996 Fled («Missing You»)

    Filmografi

    • 2000 Love Song (TV)
    • 2000 Boys & Girls

    Fjernsyn

    • Felicity, «Sarah Robinson» (episode: «Miss Conception»)
    • American Dreams, «Mary Wells» (episode: «R-E-S-P-E-C-T»)

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.