Ensiferum

  • Ensiferum (Latin ensĭfĕrum betyder "sværdbærer") er et finsk viking/folk metal-band, stiftet i 1995 af Markus Toivonen, Sauli Savolainen og Kimmo Miettinen.

    Medlemmer

    • Petri Lindroos – guitar, vokal
    • Markus Toivonen – guitar, ren vokal, baggrundsvokal
    • Sami Hinkka – bas, ren vokal, baggrundsvokal
    • Janne Parviainen – trommer
    • Emmi Silvennoinen – keyboard, baggrundsvokal

    Tidligere medlemmer

    • Kimmo Miettinen – trommer
    • Jukka-Pekka Miettinen – bas, baggrundsvokal
    • Sauli Savolainen – bas
    • Jari Mäenpää – guitar, vokal
    • Oliver Fokin – trommer, perkussion
    • Meiju Enho – keyboards

    Diskografi

    Studiealbum

    • 2001: Ensiferum
    • 2004: Iron
    • 2007: Victory Songs
    • 2009: From Afar

    Ep'er

    • 2006: Dragonheads

    Opsamlingsalbum

    • 2005: 1997-1999

    Dvd'er

    • 2006: 10th Anniversary Live

    Singler

    • 2004: Tale of Revenge
    • 2007: Deathbringer From the Sky
    • 2007: One More Magic Potion
    • 2009: From Afar
    • 2010: Stone Cold Metal

    Demoer

    • 1997: Ensiferum
    • 1999: Hero in a Dream
    • 1999: Ensiferum

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.