Girl Tonite

Twista

  • Carl Terrell Mitchell (født d. 27. november 1973) bedre kendt som Twista og tidligere Tung Twista, er en Amerikansk rapper. I 1992 ifølge Guinness World Records var han den hurtigeste Mc i verden han kunne sige 11.2 ord i sekundet. I 2004 udgav han albummet Kamikaze hans største succes album, singlen "Slow Jamz" røg ind som nr 1 på den Amerikanske Billboard 200.

    Diskografi

    Solo albummer

    • 1992: Runnin' Off at da Mouth
    • 1994: Resurrection
    • 1997: Adrenaline Rush
    • 1999: Legit Ballin'
    • 2004: Kamikaze
    • 2005: The Day After
    • 2007: Adrenaline Rush 2007
    • 2009: Category F5

    Album med Speedknot Mobstaz

    • 1998: Mobstability
    • 2008: Mobstability II: Nation Business

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.