How Can I Live

Ill Nino

  • Ill Niño er et latin amerikansk nu-metalband der blev stiftet i New Jersey, USA.

    Historie

    Ill Niño blev stiftet sent i 1999 og hed originalt El Niño (efter et vejrfænomen). De skrev kontrakt med Roadrunner Records men måtte skifte navn da El Niño allerede var taget af et andet band. De udgav deres debut album Revolution Revolución d. 18 september 2001 som har solgt over 300.000 oplag verden over . Bandet tog del i Ozzfest og Jägermeister tourene i 2002.

    Bandet fulgte op med et andet album ved navn Confession som blev udgivet d. 8 oktober 2003. Albummets single "How can I Live" blev brugt som soundtrack til filmen Freddy vs. Jason og var deres første single der kom på Billboard hitliste, placeret #26 på the Mainstream Rock charts. Albummet har været bandets mest succesfulde og har solgt over 400,000 oplag verden over.

    Bandets tredje album ved navn One Nation Underground blev udgivet d. 27 september 2005. Albummet har til dato ca. solgt 130.000 oplag verden over.

    D. 15 juni 2006 blev det annonceret at Ill Niño forlod Roadrunner Records. Ni dage efter skrev de kontrakt med Cement Shoes Records. På deres officielle hjemmeside begrundede de hvorfor de forlod Roadrunner Records da bandet ikke mente de fik den samme opmærksomhed og støtte af Roadrunner som de havde gjort fra deres to forige albums. Roadrunner Records udgav derfor en CD ved navn The Best of Ill Niño d. 29 September 2006. Albummet indeholder 13 numre fra deres tre udgivelser gennem Roadrunner Records. CDen vil dog ikke blive udgivet i Europa.

    Medlemmer

    • Cristian Machado – Vokal
    • Dave Chavarri – Trommer
    • Lazaro Pina – Bas
    • Ahrue Luster – Guitar
    • Daniel Couto – Perkussion
    • Diego Verduzco – Guitar

    Forige medlemmer

    • Marc Rizzo – Guitar
    • Roger Vasquez – Perkussion
    • Jorge Rosado – Vokal
    • Jardel Martins Paisante – Guitar

    Diskografi

    • Ill Niño (EP) (2000)
    • Revolution Revolución (2001)
    • Confession (2003)
    • One Nation Underground (2005)
    • The Best of Ill Niño (2006)
    • The Under Cover Sessions [EP] (2006)
    • Enigma (2008)

    Singler

    • 2002 "What Comes Around"
    • 2003 "How Can I Live"
    • 2004 "This Time's For Real"
    • 2005 "What You Deserve"
    • 2006 "This Is War"

    Ekstern henvisning

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.