Still I Rise

Shadows Fall

  • Shadows Fall er et amerikansk heavy metal band fra Springfield, Massachusetts, der blev dannet i 1995. De er et af de få nutidige metalbands, der får deres lyriske indflydelse fra østens filosofi .

    Medlemmer

    • Brian Fair, 2014

    • Paul Romanko, 2014

    • Matt Bachand, 2014

    • Jon Donais, 2014

    Diskografi

    Studio album

    • 1998 – Somber Eyes to the Sky
    • 2000 – Of One Blood
    • 2002 – The Art of Balance
    • 2004 – The War Within
    • 2007 – Threads of Life
    • 2009 – Retribution

    Opsamlingsalbum

    • 2002 – Fear Will Drag You Down
    • 2006 – Fallout From the War
    • 2007 – Seeking the Way: The Greatest Hits

    Singler

    • 2004 – "What Drives the Weak"
    • 2005 – "Inspiration on Demand"
    • 2007 – "Redemption"
    • 2007 – "Another Hero Lost"
    • 2009 – "Still I Rise"
    • 2010 – "Bark at the Moon"

    Noter

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.