One Day as a Lion

 • One Day As A Lion er et musik projekt der blev startet i 2008 af Zack de la Rocha, forsangeren for Rage Against The Machine og Jon Theodore, tidligere trommeslager for The Mars Volta. One Day as a Lion udgav deres selvtitlet EP i juli 2008.

  Historie

  Zack de la Rocha havde kendt Jon Theodore i flere år, før bandet blev dannet, og var meget imponeret over hans evner som trommeslager, hvis man sammenligner ham med John Bonham og Elvin Jones.

  Den 16. juli 2008 fik sangen "Wild International" premiere på deres Myspace side og australsk radio premiere på Triple J og amerikansk premiere på radiostationen KROQ. Bandets selvtitlet EP blev udgivet den 18. juli 2008 i Australien og fire dage senere i USA, og blev desuden også udgivet på iTunes. Den solgte 17.000 eksemplarer i den første uge.

  Den 11. august 2008 blev Zack de la Rocha interviewet af Los Angeles Times, hvor han fortalte om et muligt nyt projekt. Det var desuden de la Rochas første interview i otte år. Han afslørede, at et album i fuld længde var planlagt til at blive udgivet i efteråret 2008,

  Den 1. juni 2010 meddelte de på deres Myspace side, at de ville spille deres første koncert på Fuji Rock Festival i Japan i juli. Den 17. og 18. juli 2010, spillede de første gang i Pomona, Californien med hjælp fra Joey Karam fra The Locust på keyboard. Det var på daværende tidspunkt stadig uklart, om Karam var blevet et fast medlem af gruppen. Det er også blevet bekræftet af gruppen, at de tournére Australien med Soundwave Festival i starten af 2011, som det tredje hovednavn, efter Iron Maiden og Queens of the Stone Age.

  I et interview i januar 2011, bekræftede bandets trommeslager Jon Theodore blandt andet et kommende album, og at Joey Karam er blevet et officielt medlem.

  Diskografi

  EP

  • One Day as a Lion – EP – 2008

  Singler

  • Wild International – 2008
  • One Day as a Lion – 2008

  Eksterne henvisninger

  Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.