Losing You

Dead by April

  • Dead by April er et metalcore band fra Göteborg I Sverige, dannet i Februar 2007 af Pontus Hjelm aog Jimmie Strimell. De nuværende bandmedlemmer er Christoffer "Stoffe" Andersson, Zandro Santiago, Marcus Wesslén, Marcus Rosell samt Pontus Hjelm. De udgav deres debut album i Maj 2009. I 2010 forlod de to guitarister, Pontus Hjelm og Johan Olsson bandet. Selvom Pontus ikke længere var officielt i bandet, var han stadig bandets sangskriver sammen med Jimmie. Dog blev han studie guitarist, og senere hen permanent medlem igen. I Marts 2013, forlod forsanger Jimmie Strimell bandet på grund af personlige problemer.

    Medlemmer

    Nuværende medlemmer

    • Christoffer Stoffe Andersson - scream (2013-nu)
    • Marcus Rosell - trommer (2014-nu)
    • Marcus Wesslén - basguitar (2008-nu)
    • Pontus Hjelm - guitar (2007-2010; 2011-nu), keyboard (2012-nu)

    Studie/touring medlemmer

    • Joel Nilsson - guitar (2010)
    • Jonas Ekdahl - trommer (2010)
    • Marcus Rosell - trommer (2011)
    • André Gonzales - guitar (2012)

    Tidligere medlemmer

    • Jimmie Strimell - scream og vocaler (2007-2013)
    • Zandro Santiago - vocaler (2010-2014)
    • Johan Olsson - guitar, baggrunds scream (2007-2010)
    • Henric Carlsson - bas (2007)
    • Martin Meyerman - guitar
    • Alexander Svenningson - trommer (2007-2014)

    Diskografi

    Albums

    • Dead by April – 2009
    • Incomparable – 2011
    • Let The World Know - 2014

    Singler

    • Losing You – 2009
    • What Can I Say - 2009
    • Angels of Clarity - 2009
    • Within My Heart - 2011
    • Lost - 2011
    • Calling - 2011
    • Mystery – 2012
    • Freeze Frame - 2013
    • As A Butterfly - 2013
    • Empathy - 2013

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.