Skyscraper

Demi Lovato

 • Demetria Devonne "Demi" Lovato Hun udgav også sit album Unbroken d. 20. september 2011 i USA. Hun har også udgivet hendes 4. album "DEMI" som blev udgivet i 2013

  Opvækst

  Lovato blev født i Dallas, TexasDemis mor, Diana Heart, var en Dallas Cowboy Cheerleader og country kunstner; faderen, Patrick, flyttede til New Mexico efter deres ægteskab sluttede i 1994.

  Karriere

  Demi begyndte sin karriere, da hun var seks år gammel i børne tv-serien Barney & Friends som Angela i sæson 7 og 8.
  I 2006 var Demi gæstestjerne på serien Prison Break som Danielle Curtin i afsnittet ”First Down”. Hun var også med i den anden sæson af tv-sitcom Just Jordan som Nicole, i afsnittet ”Slippery When Wet”.
  I januar 2007 fik hun rollen som Charlotte Adams i en Disney Channel-produktion Når Klokken Ringer USA, der havde premiere d. 26 august, 2007. Et par af hendes egne sange, heriblandt ”Shadow”, var med i showet. Da hun forlod serien, blev hendes karakter erstattet af Lindsey Black.
  I 2008 var Demi med i en Disney Channels Original Film, Camp Rock, hvor hun spillede Mitchie Torres, en fjorten-årig pige med drømmen om at blive en sanger. Filmen havde præmiere d. 20. juni i USA på Disney Channel. Hun indspillede tre sange til Camp Rock-soundtracket. Hun lavede også et cover af sangen That’s How You Know til DisneyMedia 6. Hun underskrev senere en pladekontrakt med Hollywood Records. Hendes cover af Wonderful Christmas Time er med på albummet All Wrapped Up

  Demis debutalbum Don’t Forget blev udgivet d. 23. september 2008 i USA og albummet debuterede som nummer to på Billboard 200 chart.
  I løbet af sommeren 2008 optrådte Demi som opvarmningsband for Jonas Brothers på deres "Burning Up Tour". Hun var med i Disney Channel Games ved det tredje show. Efterfølgende var hun med i den anden omgang af showet Studio DC: Almost Live.

  Demi spillede også med i filmen Projekt Prinsesse, hvor hun spiller Prinsesse Rosalinde og spiller over for Selena Gomez. Filmen havde premiere i USA d. 26. juni, 2009 på Disney Channel. .

  Privatliv

  I et interview med Ellen DeGeneres, indrømmede Demi, at hun havde haft en smertefuld oplevelse med mobning i syvende klasse.

  I et interview til MTV, udtalte Demi, at hun godt kan lide heavy metal musik, især black metal og metalcore. Hun kaldte det symphoniske black metalband Dimmu Borgir ”et af sit yndlingsliveoptrædener” .

  I marts-udgaven af det amerikanske blad Teen Vogue, udtaler Demi, at: “Min første passion er musik, fordi det kommer naturligt til mig. Skuespil har været som en hobby.” ("My first passion is music, because it comes naturally to me. Acting has been like a hobby.") Demi er bedste veninder med Selena Gomez, som hun har kendt siden, Demi spurgte Selena “om hun ville sidde på min jakke, og tegne med farvekridt med mig” ved optagelsesprøverne til Barney & Friends.

  Filmografi

  Eksterne henvisninger

  Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.