I Don't Want To Know

Gladys Knight

  • Gladys Maria Knight (født 28. maj 1944 i Atlanta, Georgia, USA) er en amerikansk R&B/soulsanger, skuespiller og forfatter.

    Hun var fra 1953–1962 og 1964–1989 frontfigur i Gladys Knight & the Pips.

    Knight særligt kendt for to hits fra 1980'erne; Licence to Kill fra 1989, der var soundtrack til James Bond-filmen Licence to Kill og That's What Friends Are For, som hun sang med Dionne Warwick, Elton John og Stevie Wonder.

    Diskografi (solo)

    • 1978: Miss Gladys Knight
    • 1979: Gladys Knight
    • 1991: Good Woman
    • 1994: Just For You
    • 1998: Many Different Roads
    • 2001: At Last
    • 2005: One Voice (with Saints Unified Voices)
    • 2006: Before Me
    • 2006: A Christmas Celebration (med Saints Unified Voices)

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.