Krayzie Bone

  • Anthony Henderson (født 17. juni 1974 i Cleveland, Ohio i USA) bedre kendt som Krayzie Bone, er en amerikansk rapper. Han er også kendt under andre artistnavne som Leatha Face, Krayzie Jackson, Granddaddy of the Midwest, Mr. Lyrical, Silent Killer og Mr. Sawed Off. Krayzie Bone har vundet to Grammy Awards; for "Tha Crossroads" i 1997 med hip-hop-gruppen Bone Thugs-n-Harmony, som han er medlem af, og i 2007 for "Ridin'" sammen med Chamillionaire. Krayzie Bone har også været med på sangen Untouchable med 2pac fra albumet Pac's Life.

    Diskografi

    Album

    • 1999 Thug Mentality 1999 USA: #4
    • 2001 Thug On Da Line USA: #27
    • 2003 The Legends Underground (Part 1)
    • 2005 Gemini: Good Vs. Evil USA: #69
    • 2005 Too Raw 4 Retail
    • 2007 Thugline Boss
    • 2008 Smoke On This
    • 2009 The Fix: Just One Mo Hit

    Solosingles

    • 1999 – "Thug Mentality"
    • 1999 – "Paper"
    • 2001 – "Hard Time Hustlin" (feat. Sade)
    • 2004 – "Freaks" (feat. Play-N-Skillz & Adina Howard)
    • 2005 – "Get'chu Twisted"

    Featured Singles

    • 1999 – "I still believe" (feat. Mariah Carey)
    • 1999 – "Until we rich" (feat. Ice Cube)
    • 2003 – "I'm not sleeping" (feat. Tiffany)
    • 2004 – "I don't give a fuck" (feat. Lil Jon and The Eastside Boys & Mystikal)
    • 2005 – "I don't wanna die" (feat. Coolio)
    • 2006 – "Ridin'" (feat. Chamillionaire)
    • 2006 – "Spit your game" (feat. The Notorious B.I.G., Twista & Eightball and MJG)
    • 2006 – "Never let you down" (feat. Frankie J, Layzie Bone)

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.