WC

  • WC (eg. William L. Calhoun Jr. født i 9. august 1970) er en amerikansk rapper som har været med i hiphop-grupperne WC and the Madd Circle, Low Profile og Westside Connection. I 2005 skrev han sig på Ice Cubes pladeselskab Lench Mob Records og har udgivet 3 soloskiver, The Shadiest One (1998), Ghetto Heisman (2002) og Guilty by Affiliation (2007). Han er også med i den amerikanske bande Crips.

    Han er også en figur man kan vælge at spille som og imod i kampspillet Def Jam: Fight for NY fra 2004.

    I 2011/12 var han med på LOC's Jetlag track.

    Diskografi

    • 1998: The Shadiest One
    • 2002: Ghetto Heisman
    • 2007: Guilty by Affiliation
    • 2009: Revenge of the Barracuda

    Filmografi

    • 1995: Friday
    • 1996: Set It Off
    • 1999: Thicker Than Water
    • 2001: Air Rage
    • 2001: Stranded
    • 2003: WC: Bandana Swangin – All That Glitters Ain't Gold
    • 2006: Belly 2: Millionaire Boyz Club

    Eksterne henvisninger

    • WC på Myspace
    • WC på Internet Movie Database (Engelsk)

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.