Jason Derulo - Breathing

Alle musikvideoer fra Jason Derulo

Jason Derulo

Om Jason Derulo

Jason Derülo (født 21. september 1989) er en amerikansk popsanger og musiker fra Florida, USA.

Han er kendt for sin sangskrivning på numre for kunstnere som Pitbull, Lil' Wayne, Cassie og Pleasure P, som den ene halvdel af producerduoen Fliptones. Han har desuden udgivet singlen Whatcha Say, der sampler engelske Imogen Heaps Hide And Seek.

Han har kun en bror, og han hedder Jeremith, og Jason er 184 cm. Høj. De albums han har udgivet hedder Reloaded, Jason Derulo, Future History og, hans nyeste, Tattoos. Den 3. Marts 2014 var han i Danmark, og gav show i VEGA.

Jason brækkede sin nakke den 3. januar 2012 og lægerne sagde at han ligeså godt kunne havde blevet lam, han blev udskrevet 3 dage senere med en halskrave på. "Til alle de fans, som havde regnet med at komme til min Future History-turné. Smerten ved at svigte jer gør mig mere ondt end den skade, jeg har fået. Mine fans betyder alt og jeg beder til, at jeg kommer mig hurtigt, så jeg snart kan optræde for jer igen", skriver den skuffede Derulo i en udtalelse i dag.

Eksterne henvisninger

Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.