You Are Not Alone

Modern Talking feat. Eric Singleton

  • Modern Talking var en tysk dance-pop duo bestående af Thomas Anders og Dieter Bohlen. Gruppen var aktiv fra 1984 til 1987 og igen i perioden 1998-2003. Med over 120 millioner solgte musikalbums er Modern Talking den bedste sælgende kunstner fra Tyskland nogensinde.

    Gruppens første album, The 1st Album, udkom i foråret 1985. Fra det havde man i oktober 1984 udgivet førstesinglen "You're My Heart, You're My Soul" der blev et stor hit i det meste af verden. Den blev nummer ét på hitlisterne i 35 lande og blev solgt i 8 millioner eksemplarer. Fra albummet blev efterfølgende udgivet singlerne "You Can Win If Your Want", "Cheri Cheri Lady", "Brother Louie" og "Atlantis is Calling (S.O.S For Love)" som alle fik succes rundt om i verden.

    Diskografi

    • The 1st Album (1985)
    • Let's Talk About Love (1985)
    • Ready for Romance (1986)
    • In the Middle of Nowhere (1986)
    • Romantic Warriors (1987)
    • In the Garden of Venus (1987)
    • Back for Good (1998)
    • Alone (1999)
    • Year of the Dragon (2000)
    • America (2001)
    • Victory (2002)
    • Universe (2003)

    Eksterne henvisninger

    Referencer

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.