Usher - Scream

Usher

Om Usher

Usher (født Usher Raymond IV d. 14. oktober 1978 i Chattanooga, Tennessee, USA) er en amerikansk sanger, danser og skuespiller. Hans femte album Confessions gav ham hans internationale gennembrud i 2004.

Han har på verdensplan solgt over 45.000.000 albums, vundet 5 Grammy Awards og stiftet sit eget pladeselskab US Records Blandt hans store hits finder man bl.a. "Yeah!", "OMG (feat. Will.I.Am)" og "Love In This Club" og "dj got us falling in love"

Diskografi

  • Usher (1994)
  • My Way (1997)
  • 8701 (2001)
  • Confessions (2004)
  • Here I Stand (2008)
  • Raymond v. Raymond (2010)
  • Looking for Myself (2012)

Filmografi

  • Moesha som Jeremy (1997–1998)
  • The Bold And The Beautiful som Raymond (1998)
  • The Faculty (1998)
  • She's All That (1999)
  • Light It Up (1999)
  • Geppetto (2000)
  • Texas Rangers (2001)
  • All That (2002)
  • In the Mix (2005) som Darrell
  • Killers (2010) som Kevin
  • Justin Bieber: Never Say Never (2011) som Ham selv

For en komplet liste se Ushers filmografi

Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.